Merken

Mila d’Opiz

De cosmetica van Mila d'Opiz is volledig op basis van verse planten uit macrobiologische teelt en wordt geproduceerd en ontwikkeld volgens traditionele Zwitserse normen die reeds van in de start deel uitmaken van de bedrijfsfilosofie. Daarnaast streven zij ernaar om steeds op de hoogte te blijven van de laatste ontdekkingen in de markt op gebied van grondstoffen en worden productformules constant bijgestuurd. Door deze vooruitstrevende filosofie wordt Mila d’Opiz internationaal erkend en gewaardeerd. De geuren zijn zeer aangenaam en fijne texturen. Voor ieder huidtype is er wel wat!

ANUBIS COSMETICS

Door de beste actieve ingrediënten in haar producten toe te passen, zorgt Anubis Cosmetics voor spectaculaire resultaten in huidverbetering. De hoge kwaliteit en effectiviteit zijn echter niet het enige wat de producten kenmerkt. Ook hebben ze zeer aangename, unieke texturen en ontspannende aroma’s.

NEW CID make up

Er sprankelend uitzien, maar niet al te veel moeite hoeven doen? De producten van New CID Cosmetics zijn zeer eenvoudig in gebruik en hebben handige oplossingen. New CID Cosmetics heeft een duidelijk doel: slimme kleuren ontwikkelen die de schoonheid van vrouwen versterken. Kleuren die geschikt zijn voor alle huidtinten en alle leeftijden. Want elke vrouw moet zich mooi kunnen voelen. New CID Cosmetics luistert naar wat vrouwen willen en baseert daar haar producten op. Al deze producten hebben een hoogwaardige professionele formule. Kwaliteit verzekerd.

Caption

Caption maakt alle bestaande lakken en gellakken overbodig. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar Caption heeft het allemaal: makkelijk thuis aan te brengen, binnen enkele seconden touch-dry en met de look van een gel zónder lamp. De lak kan bij goede nagelconditie wel 9 dagen blijven zitten en is binnen enkele seconden weer te verwijderen met nagellak remover.

Curaloe®

Een bezoekje aan de aloe vera plantage op Curaçao, en dan ben je verkocht. De Curaloe® is ook te koop bij ons in de salon!
"Van alle Aloë soorten, is alleen de Aloë Barbadensis door de oude beschavingen als 'Aloë Vera' of 'echte Aloë' benoemd. De CurAloe ® producten maken gebruik van het extract dat op eigen plantages geteeld en verwerkt is, om optimaal gebruik (kwaliteit bewaken) voor therapeutische doeleinden. De formuleringen van CurAloe ® producten hebben Aloë Vera als hoofdbestanddeel in uiterst pure vorm om het maximale effect te kunnen realiseren op de huid."

Naïf no-nonsense skincare Huidverzorging voor baby, kids & babes

Een babyhuid, maar ook van jezelf behandel je met liefde. Daarom zijn de producten van Naïf zo geschikt voor de allerjongsten. Geen rommel of schadelijke ingrediënten die de huid beschadigen, maar enkel verzorgende varianten waar je blij van wordt. De huidverzorging van Naïf is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, bevat geen onzin en is geschikt voor ieder huidtype. Alle producten van Naïf zijn vegan en animal friendly.

Top